Study Programmes 2024-2025
WARNING : 2023-2024 version of the course specifications
GHOT0021-1  
Technologie alimentaire, OEnologie
Duration :
39h Th
Number of credits :
Bachelier en gestion hôtelière, orientation management (P)3
Lecturer :
Thierry Vanbrabant
Language(s) of instruction :
French language
Organisation and examination :
Teaching in the first semester, review in January
Units courses prerequisite and corequisite :
Prerequisite or corequisite units are presented within each program
Learning unit contents :
Not available
Learning outcomes of the learning unit :
Not available
Prerequisite knowledge and skills :
Planned learning activities and teaching methods :
Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) :
Recommended or required readings :
Not available
Assessment methods and criteria :
1ère session :

travail annuel *(travail sur une région 25% et la carte des vins 25%) : 50%

examen écrit : 25%

examen oral : 25%.



2ème session :

Travail annuel *: 50% - report de note

examen écrit : 25%

examen orale: 25%

 
Work placement(s) :
Organizational remarks :
Contacts :
thierry.vanbrabant@hech.be