| TOUR0126-1 | |||||
| Droit du Tourisme, Droit du Tourisme | |||||
|
Duration :
|
|||||
| 25h Th | |||||
|
Number of credits :
|
|||||
|
|||||
|
Lecturer :
|
|||||
| Antoine Lefebvre | |||||
|
Language(s) of instruction :
|
|||||
| French language | |||||
|
Organisation and examination :
|
|||||
| Teaching in the second semester | |||||
|
Units courses prerequisite and corequisite :
|
|||||
| Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
|
Learning unit contents :
|
|||||
| Not available. | |||||
|
Learning outcomes of the learning unit :
|
|||||
| Not available. | |||||
|
Prerequisite knowledge and skills :
|
|||||
|
Planned learning activities and teaching methods :
|
|||||
| Not available. | |||||
|
Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) :
|
|||||
| Enseignement présentiel et à distance selon les mesures sanitaires applicables. | |||||
|
Recommended or required readings :
|
|||||
| Not available. | |||||
|
Assessment methods and criteria :
|
|||||
| Les étudiants seront évalués au travers d'un examen écrit comprenant tant des questions ouvertes que des cas pratiques. Pour être réussi, l'étudiant devra obtenir la note minimale de 10/20. Session de juin : Examen écrit comptant pour 100% de la note. Session de septembre : Examen écrit comptant pour 100% de la note. |
|||||
|
Work placement(s) :
|
|||||
|
Organizational remarks :
|
|||||
|
Contacts :
|
|||||
| Not available | |||||