TOUR0126-1 | |||||
Droit du Tourisme, Droit du Tourisme | |||||
Duration :
|
|||||
25h Th | |||||
Number of credits :
|
|||||
|
|||||
Lecturer :
|
|||||
Antoine Lefebvre | |||||
Language(s) of instruction :
|
|||||
French language | |||||
Organisation and examination :
|
|||||
Teaching in the second semester | |||||
Units courses prerequisite and corequisite :
|
|||||
Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
Learning unit contents :
|
|||||
Not available. | |||||
Learning outcomes of the learning unit :
|
|||||
Not available. | |||||
Prerequisite knowledge and skills :
|
|||||
Planned learning activities and teaching methods :
|
|||||
Not available. | |||||
Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) :
|
|||||
Enseignement présentiel et à distance selon les mesures sanitaires applicables. | |||||
Recommended or required readings :
|
|||||
Not available. | |||||
Assessment methods and criteria :
|
|||||
Les étudiants seront évalués au travers d'un examen écrit comprenant tant des questions ouvertes que des cas pratiques. Pour être réussi, l'étudiant devra obtenir la note minimale de 10/20. Session de juin : Examen écrit comptant pour 100% de la note. Session de septembre : Examen écrit comptant pour 100% de la note. |
|||||
Work placement(s) :
|
|||||
Organizational remarks :
|
|||||
Contacts :
|
|||||
Not available | |||||