GHOT0028-1 | |||||
Gestion de la qualité alimentaire, Hygiène et qualité | |||||
Duration :
|
|||||
40h Th | |||||
Number of credits :
|
|||||
|
|||||
Lecturer :
|
|||||
Françoise Renard | |||||
Coordinator :
|
|||||
Françoise Renard | |||||
Language(s) of instruction :
|
|||||
French language | |||||
Organisation and examination :
|
|||||
Teaching in the second semester | |||||
Units courses prerequisite and corequisite :
|
|||||
Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
Learning unit contents :
|
|||||
Not available | |||||
Learning outcomes of the learning unit :
|
|||||
Au terme de l'AA, l'étudiant sera capable :
|
|||||
Prerequisite knowledge and skills :
|
|||||
Planned learning activities and teaching methods :
|
|||||
Not available | |||||
Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) :
|
|||||
Not available | |||||
Recommended or required readings :
|
|||||
Not available | |||||
Assessment methods and criteria :
|
|||||
1e Session: TA : 10 %; examen écrit en présentiel: 90 %
2e Session: TA : report; examen écrit en présentiel: 90 %
Travail annuel= travaux réalisés en classe ou à domicile; l'évaluation porte principalement sur le respect des consignes données et des délais de rentrée du travail. |
|||||
Work placement(s) :
|
|||||
Organizational remarks :
|
|||||
Contacts :
|
|||||
Not available | |||||