| ESTG0002-1 | |||||
| Stage en milieu professionnel | |||||
| 
 Duration : 
 | 
|||||
| 240h Pr | |||||
| 
 Number of credits : 
 | 
|||||
  | 
|||||
| 
 Lecturer : 
 | 
|||||
| Françoise Houbotte, Caroline Jamaer, Claire Maréchal | |||||
| 
 Coordinator : 
 | 
|||||
| Claire Maréchal | |||||
| 
 Language(s) of instruction : 
 | 
|||||
| French language | |||||
| 
 Organisation and examination : 
 | 
|||||
| Teaching in the second semester | |||||
| 
 Units courses prerequisite and corequisite : 
 | 
|||||
| Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
| 
 Learning unit contents : 
                 
 | 
|||||
| not available | |||||
| 
 Learning outcomes of the learning unit : 
                 
 | 
|||||
Les stages ont pour objectif de permettre à l'étudiant de découvrir le secteur touristique dans sa réalité et sa variété, ainsi que de travailler son insertion professionnelle. Pour ce faire, l'étudiant-stagiaire devra se montrer capable de :
 
 
 
  | 
|||||
| 
 Prerequisite knowledge and skills : 
                 
 | 
|||||
| 
 Planned learning activities and teaching methods : 
                 
 | 
|||||
| 
 Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) : 
                 
 | 
|||||
| Voir Contrat et Règlement de stage | |||||
| 
 Recommended or required readings : 
                 
 | 
|||||
| 
 Assessment methods and criteria : 
                 
 | 
|||||
Une note sur 20 points sera attribuée sur base des éléments suivants :  
 Le détail de ces différents éléments est repris dans les consignes de stage.  | 
|||||
| 
 Work placement(s) : 
                 
 | 
|||||
| 
 Organizational remarks : 
                 
 | 
|||||
| Not available | |||||
| 
 Contacts : 
                 
 | 
|||||
| Jean-Marc Boccacci : jean-marc.boccacci@hech.be Françoise Houbotte : francoise.houbotte@hech.be Caroline Jamaer : caroline.jamaer@hech.be Claire Maréchal : claire.marechal@hech.be  | 
|||||