| ESTG0002-1 | |||||
| Stage en milieu professionnel | |||||
|
Duration :
|
|||||
| 240h Pr | |||||
|
Number of credits :
|
|||||
|
|||||
|
Lecturer :
|
|||||
| Françoise Houbotte, Caroline Jamaer, Claire Maréchal | |||||
|
Coordinator :
|
|||||
| Claire Maréchal | |||||
|
Language(s) of instruction :
|
|||||
| French language | |||||
|
Organisation and examination :
|
|||||
| Teaching in the second semester | |||||
|
Units courses prerequisite and corequisite :
|
|||||
| Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
|
Learning unit contents :
|
|||||
| not available | |||||
|
Learning outcomes of the learning unit :
|
|||||
Les stages ont pour objectif de permettre à l'étudiant de découvrir le secteur touristique dans sa réalité et sa variété, ainsi que de travailler son insertion professionnelle. Pour ce faire, l'étudiant-stagiaire devra se montrer capable de :
|
|||||
|
Prerequisite knowledge and skills :
|
|||||
|
Planned learning activities and teaching methods :
|
|||||
|
Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) :
|
|||||
| Voir Contrat et Règlement de stage | |||||
|
Recommended or required readings :
|
|||||
|
Assessment methods and criteria :
|
|||||
Une note sur 20 points sera attribuée sur base des éléments suivants :
Le détail de ces différents éléments est repris dans les consignes de stage. |
|||||
|
Work placement(s) :
|
|||||
|
Organizational remarks :
|
|||||
| Not available | |||||
|
Contacts :
|
|||||
| Jean-Marc Boccacci : jean-marc.boccacci@hech.be Françoise Houbotte : francoise.houbotte@hech.be Caroline Jamaer : caroline.jamaer@hech.be Claire Maréchal : claire.marechal@hech.be |
|||||