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 WARNING : 2025-2026 version of the course specifications 
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| ATGA3061-1 | |||||
| Productions animales II | |||||
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 Duration : 
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| 24h Th | |||||
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 Number of credits : 
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 Lecturer : 
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| Sabine Gauthier | |||||
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 Language(s) of instruction : 
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| French language | |||||
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 Organisation and examination : 
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| Teaching in the first semester, review in January | |||||
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 Units courses prerequisite and corequisite : 
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| Prerequisite or corequisite units are presented within each program | |||||
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 Learning unit contents : 
                 
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| Notions théoriques importantes Aliments destinés aux animaux d'élevage Alimentation de la vache laitière Calculs de ration  | 
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 Learning outcomes of the learning unit : 
                 
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 Prerequisite knowledge and skills : 
                 
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| Notions de digestion chez les monogastriques et chez les ruminants | |||||
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 Planned learning activities and teaching methods : 
                 
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| Cours ex cathedra | |||||
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 Mode of delivery (face to face, distance learning, hybrid learning) : 
                 
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| présentiel | |||||
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 Recommended or required readings : 
                 
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 Assessment methods and criteria : 
                 
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| Examen écrit. La cote minimale de 10/20 doit être obtenu pour valider l'unité d'enseignement.  | 
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 Work placement(s) : 
                 
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 Organizational remarks : 
                 
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 Contacts : 
                 
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| Sabine Gauthier sabine.gauthier@hech.be  | 
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